Sakarsē cepeškrāsni līdz 200°C. Notīra šampinjonus. Cukīni nomazgā, pārgriež gareniski uz pusēm un sagriež šķēlītēs. Nomazgā un sagriež salmiņos burkānus, smalki sakapā ķiploku.
Antipasta
Sastāvdaļas
4
Porcijas
-
- 20 gabali Šampinjoni
- 1 gabals Cukīni
- 3 gabali Burkāni
- 50 ml Medus burbona viskijs
- 2 daiviņas Ķiploki
- Sāls
- 2 ēdamkarotes Balzametiķis
- 1 paciņa "Deluxe" salami
- 4 gabali "Deluxe" bifeļu piena siers "Burrata"
- 1 paciņa "Deluxe" žāvēts Itālijas šķiņķis
- 1 gabals Rozmarīna olīvmaize
Pagatavošana
Dārzeņus sajauc ar ķiplokiem, sāli, olīveļļu, viskiju un kapātu rozmarīnu un vienmērīgi sadala cepamajā plātī. Apcep cepeškrāsnī apm. 12 minūtes, ļauj atdzist un apslaka ar balzametiķi.
Salami, Burrata sieru un Itālijas šķiņķi izvieto traukā kopā ar dārzeņiem. Pasniedz kopā ar šķēlēs sagrieztu rozmarīna olīvmaizi.