Pannā bez eļļas apcep sezama sēkliņas.
Auzu pārslu putra ar kokosriekstu pienu un banāniem
Sastāvdaļas
2
Porcijas
-
- 400 ml Kokosriektu piens
- 4 - 5 ēdamkarotes Auzu pārslas
- 1 ēdamkarote Agaves sīrups
- Sāls
- 1 Laims
- 4 Banāns
- 1 ēdamkarote Sezama sēklas
Pagatavošana
Katliņā uzvāri kokosriekstu pienu
Pievieno auzu pārslas, sāli un agaves sīrupu.
Vāri, līdz auzu pārslas ir mīkstas
Smalki sagriez divus banānus un pievieno putrai.
Pārlej auzu pārslu putru servēšanas traukā. Garnē to ar atlikušajiem banāniem, kas pārgriezti gareniski uz pusēm.
Pārkaisi ar rīvētu laima miziņu un grauzdētām sezama sēklām. Apslaki visu ar laima sulu.