Lielā bļodā sakuļ saldo krējumu ar cukuru. Putukrējumā iemaisa mazos gabaliņos sagrieztus dažādu "Pilos" saldos sieriņus, un masu liek ledusskapī uz 20 minūtēm, lai savelkas.
Biezpiena sieriņu kārtojums ar cepumiem un ogām
Sastāvdaļas
6
Porcijas
-
- 10 gabali Saldie sieriņi
- 200 Saldais krējums
- 0,5 tējkarotes Cukurs
- 300 g Sviesta cepums
- 200 g Ogas
- 50 g Tumšā šokolāde
Pagatavošana
Ar rokām sadrupina cepumus, līdz veidojas gan pavisam smalkas drupačas, gan lielāki gabaliņi.
Desertu trauciņos liek drupačas, sieriņu masu, ogas, drupačas, sieriņu masu un ogas, lai no katras sastāvdaļas būtu vismaz 2 kārtas. Pasniedzot pārber ar sarīvētu šokolādi.