Bļodā sakuļ biezpienu ar olām, iemaisa miltus, sāli, cukuru un cepamo pulveri. Pievieno kausēto sviestu, un masu liek ledusskapī uz vismaz 20 minūtēm.
Biezpiena vafeles brokastīm
Sastāvdaļas
6
Porcijas
-
- 400 g Pilnpiena biezpiens
- 4 gabali Olas
- 120 g Milti
- 0,5 tējkarotes Sāls
- 1 tējkarote Cukurs
- 0,5 tējkarotes Cepamais pulveris
- 100 g Sviests
-
Pildījumam un dekorēšanai:
- 200 g Biezpiena krēms
- 100 g Graudainais biezpiens
- 100 g Bekons
- 2 gabali Avokados
- Augļi
- Ogas
- Pūdercukurs
- Zaļumi
Pagatavošana
Tikmēr pannā apcep bekonu un sagatavo pārējos produktus pasniegšanai.
Uzkarsē beļģu vai biezo vafeļu pannu.
Katrā vafeles iedalījumā liek pa 2–3 ēdamkarotēm mīklas un cep, līdz vafele zeltaini brūna no abām pusēm. Dažādām vafeļu pannām būs atšķirīgs cepšanas laiks.
Kad vafeles izceptas, uz visām vafelēm liek biezpiena krēmu un graudaino biezpienu. Uz puses no vafelēm liek avokado, bekonu un zaļumus. Uz otras puses liek ogas un pūdercukuru.