Sacep malto gaļu, līdz tā ir gatava.
"Big Mac" kesadiljas ar marinētu gurķi un kausētu sieru
Sastāvdaļas
2
Porcijas
-
- 2 gabali Tortilja
- 200 g Maltā gaļa
- 1 tējkarote Paprikas pulveris
- 3 ēdamkarotes Majonēzes
- 3 ēdamkarotes Kečupi
- 0,5 tējkarotes Sinepes
- 2 gabali Marinēti gurķi
- 1 gabals Sīpols
- 50 g Rīvēts Čedaras siers
- 0,5 galviņas Ledus salāti
- Sāls un pipari
Pagatavošana
Nomizo un sagriež sīpolu. Atliek bļodiņā malā.
Pagatavo burgera mērci. Bļodiņā liek majonēzi, sinepes, kečupu un samaisa.
Sagatavo sastāvdaļas, ko liks uz burgera. Sagriež gurķus, sagatavo saltātlapas un sieru.
Uz tortiljas liek mērci, uzber sagrieztos sīpolus un uzliek gurķus. Tad uzliek gaļu, sieru un tad salātlapas. Visas sastāvdaļas liek vienā pusē tortiljai, lai to varētu salocīt uz pusēm. Kad viss salikts, to pārloka uz pusēm.
Sataisītās tortiljas liek cepties uz pannas. Kad viena puse ir zeltaini brūna, apgriež cepties no otras puses.