“BLT” vraps ar krēmsieru, avokado un pikanto rozā mērci

Video recepte
Video recepte
“BLT” vraps ar krēmsieru, avokado un pikanto rozā mērci image
Sarežģītība Viegli
Pagatavošana 0 min
Gatavošana 1 h

Sastāvdaļas

6 Porcijas
    • 1   iepakojums Tortiljas vraps
    • 0,5   paciņas Krēmsiers
    • 1   buntīte Baziliks
    • 0,5   burciņas Saulē kaltēti tomāti
    • 0,5   galviņas Ledus salāti
    • 2   - 3   gabali Tomāti
    • 0,5   gabali Citrona sula
    • 1   - 2   gabali Avokados
    • 1   ēdamkarote Olīveļļa
    • 1   gabals Sarkanais sīpols
    • 2   - 3   iepakojumi Karsti kūpināts bekons
    • 6   ēdamkarotes Majonēzes
    • 2   - 3   ēdamkarotes Asais kečups
    • 1   ēdamkarote Sojas mērce
    • 1   ēdamkarote Brūnais cukurs

Pagatavošana

  1. Saulē kaltētos tomātus liek virtuves kombainā, pievieno svaigu baziliku un citronu sulu un vienmērīgi sablendē. Pievieno krēmsieru un labi sajauc.

  2. Bļodiņā lej sojas mērci, pievieno cukuru un maisa, līdz tas izkusis. Pievieno majonēzi un kečupu un sajauc.

  3. Sīpolu un avokado nomizo. Sīpolu sasmalcina, pievieno olīveļļu un sajauc ar avokado.

  4. Ledus salātu sasmalcina. Tomātus sagriež un pēc iespējas izņem ārā sēklas.

  5. Bekonu apcep kraukšķīgu, liekos taukus nosusina uz papīra salvetes.

  6. Uz tortiljas smērē krēmsieru, virsū liek salātus, pēc tam tomātus, tad bekonu. Pēdējo liek avokado un pārlej ar mērci. Tīteņus satin un iepako folijā līdzņemšanai.