Sasmalcini tumšo šokolādi un izkausē to ūdens peldē kopā ar sviestu un pēc tam ļauj masai nedaudz atdzist.
Braunijs ar halvu
Sastāvdaļas
1
Braunijs
-
- 200 g Sviests
- 200 g Tumšā šokolāde
- 3 gabali Olas
- 80 g Cukurs
- 1 Šķipsniņa Sāls
- 120 g Milti
- 2 ēdamkarotes Kakao pulveris
- 1 tējkarote Cepamais pulveris
- 100 g Halvas "Eridanous"
- Grieķu jogurti "Eridanous"
- Ogas
Pagatavošana
Sakul olas un cukuru ar rokas mikseri līdz krēmīgai konsistencei un beigās pievieno šķipsniņu sāls. Nedaudz atdzisušu šokolādes un sviesta masu iemaisi olu masā.
Atsevišķā traukā sajauc miltus, kakao un cepamo pulveri un iesijā olu-šokolādes maisījumā un iecilā. Palielos gabalos salauz vai sagriez halvu.
Mīklu liek ar cepampapīru izklātā cepamtraukā (apm. 20 x 30 cm) un pārber ar halvu. Cep 160°C apmēram 25 minūtes. Izņemiet braunijus no cepeškrāsns un ļaujiet tiem atdzist.
Pasniedziet ar grieķu jogurtu un svaigām ogām.