Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 °C temperatūrai, uzkarsējot arī 4 tartu veidnītes (katra apmēram 14 cm diametrā). Iemērc gaišās vīnogas citrona sulā. Nomizo bumbieri, sadali to četrās daļās, izņem tā serdi un sagriez bumbieri kubiņos. Sagriezto bumbieri iemērc citronu sulā.
"Dutch Baby" pankūka ar bumbieriem un gaišajām rozīnēm
Sastāvdaļas
4
Porcijas
-
- 40 g Rozīnes
- 1 Citrona sula
- 1 Bumbieris
- 4 Olas
- 200 ml Piens
- 40 g Cukurs
- Sāls
- 1 Vaniļas pāksts
- 100 g Milti
- 40 g Sviests
- Pūdercukurs
Pagatavošana
Samaisi olas, pienu, cukuru, sāli un vaniļas pāksts mīkstumu. Pakāpeniski maisot, pievieno miltus un izveido viendabīgu masu.
Sadali sviestu karstajās veidnēs, izkausē to un iezied veidnes ar otu. Uzmanīgi ielej mīklu. Notecini bumbierus un gaišās vīnogas un ievieto veidņu centrā. Pankūciņas cep 12–15 minūtes, līdz tās paceļas un kļūst zeltaini brūnas. Apkaisi tās ar pūdercukuru un pasniedz karstas.