Kumkvatu sagriež šķēlītēs. Pannā ar nepiedegošu pārklājumu uz vidējas uguns karamelizē cukuru līdz zeltaini brūnai krāsai, apslaka ar apelsīnu sulu un pievieno kumkvata šķēlītes. Ļauj visam apmēram 2 minūtes vārīties un pēc tam atdzesē nelielā bļodā.
Espresso saldējums ar tiramisu un karamelizētiem kumkvatiem
Sastāvdaļas
1
Kūka
-
- 1 iepakojums Tiramisu "Deluxe"
- 1 iepakojums Kumkvata
- 1 gabals Apelsīns
- 50 g Cukurs
- 400 ml Espresso saldējums
- Granātābolu sēklas
Pagatavošana
Sagatavo četrus šķīvjus pasniegšanai. Katrā šķīvī liek tiramisu un espresso saldējumu, kam blakus kārto karamelizēto kumkvatu. Pēc izvēles var dekorēt ar granātābola sēkliņām.