Gaļa ar rīsiem Balkānu gaumē

Gaļa ar rīsiem Balkānu gaumē

SarežģītībaViegli
Gatavošana1 h 15 min

Pagatavošana

  1. Nomizo sīpolus, pārgriez tos uz pusēm un sagriez strēmelītēs. Nomazgā un nosusini gaļas gabaliņus un 3 minūtes apcep tos karstā eļļā.
  2. Pievieno sīpolus un tomātu pastu un visu apcep 2 minūtes. Pievieno garšvielas – sāli, piparus, paprikas pulveri, oregano un cukuru.
  3. Pēc tam, pieliekot klāt tomātus ar visu šķidrumu un buljonu, ļauj visam uzvārīties un sautē visu, nosegtu ar vāku, 30 minūtes.
  4. Pa to laiku nomazgā un iztīri papriku un sagriez to kubiņos. Kopā ar rīsiem pievieno tos gaļai un sautē visu vēl 25–30 minūtes, pievienojot nedaudz karsta ūdens, ja nepieciešams.
  5. Pārbaudi garšu un pasniedz ar karoti skāba krējuma. 

Saistītās receptes