Gardais tunča vraps ar svaigu gurķi, rīvētu olu un krēmsiera mērci

Gardais tunča vraps ar svaigu gurķi, rīvētu olu un krēmsiera mērci image
Sarežģītība Viegli
Pagatavošana 0 min
Gatavošana 30 min

Sastāvdaļas

2 Porcijas
    • 2   gabali Tortiljas
    • 100   g Tunča savā sulā
    • 1   gabals Garais gurķis
    • 1   gabals Tomāts
    • 2   gabali Olas
    • 50   g Svaigais siers ar dillēm
    • 1   ēdamkarote Majonēze
    • 1   ēdamkarote Skābais krējums

Pagatavošana

  1. Katliņā liek vārīties olas 8 minūtes.

  2. Sagriež gurķi un tomātu. Atliek bļodiņās malā.

  3. Pagatavo mērci. Bļodā liek krēmsieru, majonēzi un krējumu, visu samaisa.

  4. Tuncim nolej ūdeni un to pievieno pagatavotajai mērcei.

  5. Novārītās olas sarīvē un atliek bļodiņā.

  6. Uz tortiljas vienas puses liek mērci ar tunci, uzliek tomātus, gurķus, olas un aiztin ciet.