Pagatavošana
- Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 ºC temperatūrai.
- Ņem 23 cm/dm lielu pannu ar noņemamām malām, ko iesmērē ar sviestu. Pannā liek nomazgātus, nosusinātus kartupeļus. Tos pārber ar sāli, oregano un drupinātu ķiploku pulveri. Kartupeļus pannā apviļā un liek cepties uz 30 minūtēm.
- Tikmēr sasmalcina puravus un uz vidējas uguns apcep, pievieno sagrieztu bekonu. Liek bļodā un atdzesē. Citā bļodā sakuļ olas, pievieno saldo krējumu, rīvētu sieru, sāli un piparus
- Kad kartupeļi gatavi, tos samīca pannā, ar karoti piespiežot un izveidojot maliņu. Pa virsu liek puravus un bekonu, pāri pārlej olu un saldā krējuma masu. Turpina cept 200 ºC temperatūrā vēl 20–25 minūtes. Atdzesē pannā 10 minūtes.