Krēmīgais fusilli sacepums

Krēmīgais fusilli sacepums

SarežģītībaViegli
Gatavošana35 min

Pagatavošana

  1. Liec vārīties ūdeni, pievienojot sāli.
  2. Kad tas sāk vārīties ber katlā "Fusilli" makaronus un vāri pēc norādēm uz iepakojuma.
  3. Traukā, kas paredzēts lietošanai cepeškrāsnī (apmēram 28 cm ⌀) ielej olīveļļu, liec sakapātus ķiplokus, rozmarīnu, sakapātu čilli piparu, viegli apmaisi.
  4. Liec līdz 190°C sakarsētā krāsnī un karsē 7-10 minūtes.
  5. Izņem no krāsns, pievieno uz pusēm sagrieztus tomātus un karsē vēl 5-7 minūtes.
  6. Tad pievieno "Gorganzola e Mascarpone" sieru un ļauj tam kļūt mīkstam.
  7. Traukā pievieno izvārītos makaronus, iecilā tos un uz 3 minūtēm ieliek krāsnī.
  8. Pasniedz ar svaiga bazilika lapiņām.