Pagatavošana
- Liec vārīties ūdeni, pievienojot sāli.
- Kad tas sāk vārīties ber katlā "Fusilli" makaronus un vāri pēc norādēm uz iepakojuma.
- Traukā, kas paredzēts lietošanai cepeškrāsnī (apmēram 28 cm ⌀) ielej olīveļļu, liec sakapātus ķiplokus, rozmarīnu, sakapātu čilli piparu, viegli apmaisi.
- Liec līdz 190°C sakarsētā krāsnī un karsē 7-10 minūtes.
- Izņem no krāsns, pievieno uz pusēm sagrieztus tomātus un karsē vēl 5-7 minūtes.
- Tad pievieno "Gorganzola e Mascarpone" sieru un ļauj tam kļūt mīkstam.
- Traukā pievieno izvārītos makaronus, iecilā tos un uz 3 minūtēm ieliek krāsnī.
- Pasniedz ar svaiga bazilika lapiņām.