Kūpinātas paprikas un laima sviestā ceptas baltās tīģergarneles ar saldo kartupeļu pankūkām

Kūpinātas paprikas un laima sviestā ceptas baltās tīģergarneles ar saldo kartupeļu pankūkām

SarežģītībaVidēji grūti
Sagatavošana60 min

Pagatavošana

  1. Sviestu liek bļodā un pievieno kūpinātu papriku, sāli, saldo papriku, aso papriku, kļavu sīrupu, ķiploku pulveri, sarīvētu laima mizu un izspiestu laima sulu. Visu samaisa un liek ledusskapī uz 20 minūtēm, lai garšas savelkas.
  2. Saldos kartupeļus nomizo un sarīvē uz rupjās rīves. Pievieno kartupeļu cieti un olu, samaisa, līdz iegūta viendabīga masa.
  3. Uz pannas uzkarsē augu eļļu, un no sarīvēto kartupeļu masas veido mazas pankūciņas, ko apcep līdz zeltainumam no abām pusēm.
  4. Garneles apcep olīveļļā un pievieno sagatavoto sviestu. Apcep, līdz garneles ir gatavas un sviests ir izkusis.
  5. Pankūkas pasniedz ar garnelēm, pārlej ar sviestu un dekorē ar zaļumiem un sagrieztu laimu.