Notīri brokoļus un sadali tos. Sālsūdenī izvāri mīksti stingrus makaronus, pēdējās 4 vārīšanas minūtēs pievieno brokoļus. Nokās makaronus, atliekot malā 500 ml ūdens. Notecini makaronus un brokoļus.
"Mac'n'Cheese" ar brokoļiem
Sastāvdaļas
4
Porcijas
-
- 500 g Brokoļi
- 400 g Makaroni
- Sāls
- 40 g Sviests
- 40 g Milti
- 400 ml Piens
- Pipari
- Muskatrieksts
- 200 g Siers
Pagatavošana
zkausē katlā sviestu. Pievieno miltus, kurus, pastāvīgi maisot, nedaudz apcep. Pēc tam maisot pārlej miltus ar iepriekš malā atlikto ūdeni un pienu. Ļauj visam uzvārīties un vāri vēl 10 minūtes. Pastāvīgi maisot, pievieno piparus, muskatriekstu un nedaudz sāls.
Smalki sarīvē sieru. Izkausē sieru bešamela mērcē un pārbaudi garšu. Pievieno makaronus un brokoļus, kurus nedaudz uzkarsē, pēc tam ēdiens ir gatavs pasniegšanai.