Maltās cūkgaļas un ingvera stir-fry ar zaļajiem zirnīšiem un aromātiskiem rīsiem

Maltās cūkgaļas un ingvera stir-fry ar zaļajiem zirnīšiem un aromātiskiem rīsiem

SarežģītībaViegli
Gatavošana30 min

Pagatavošana

  1. Liek vārīties rīsus, līdz tie ir gatavi. Ja ir pieejami iepriekšējās dienas rīsi, tad izmanto tos.
  2. Burkānu nomizo un sagriež tievās strēmelēs. Ingveru un ķiploku sasmalcina.
  3. Uz pannas liek cepties cūkgaļu, kam pievieno sojas mērci. Cep, līdz gaļa gatava. Atliek to bļodā.
  4. Tajā pašā pannā liek cepties burkānus, ingveru un ķiplokus. Pievieno vēl eļļu pēc nepieciešamības. Tad pievieno rīsus, kurkumu un apcep kopā ar dārzeņiem. Tad pieliek apcepto gaļu. Pašās beigās pievieno zirnīšus un apcep.
  5. Pasniedz ar sagrieztiem lociņiem.