Atdali olu baltumus no dzeltenumiem (šajā receptē dzeltenumi netiks izmantoti). Olu baltumiem pievieno klijas, linsēklas un dilles. Visu sablendē.
Omlete ar lasi
Sastāvdaļas
1
Porcija
-
- 3 gabali Olas
- 3 ēdamkarotes Auzu klijas
- 1 ēdamkarote Linsēklas
- 1 ēdamkarote Sviests
- Sāls un pipari
- 1 tējkarote Vīnogu kauliņu eļļa
- 1 sauja Spināti
- 100 g Kūpināts lasis
- 1 gabals Citrons
- 1 tējkarote Dilles
Pagatavošana
Uz pannas uzkarsē eļļu un sviestu. Lej omletes masu karstā pannā, nosedz to ar vāku
Sasmalcini spinātus un uzkaisi tos uz omletes. Pārkaisi visu ar sāli, pipariem un nedaudz rīvētas citrona miziņas. Liec omleti uz šķīvja. Virsū izkārto laša šķēles, uzrīvē nedaudz citrona miziņas un apslaki lasi ar citrona sulu.
Liec omleti uz šķīvja, saloki to uz pusēm un dekorē ar svaigiem spinātiem.