Omlete ar lasi

Omlete ar lasi image
Sarežģītība Viegli
Pagatavošana 0 min
Gatavošana 15 min

Sastāvdaļas

1 Porcija
    • 3   gabali Olas
    • 3   ēdamkarotes Auzu klijas
    • 1   ēdamkarote Linsēklas
    • 1   ēdamkarote Sviests
    •   Sāls un pipari
    • 1   tējkarote Vīnogu kauliņu eļļa
    • 1   sauja Spināti
    • 100   g Kūpināts lasis
    • 1   gabals Citrons
    • 1   tējkarote Dilles

Pagatavošana

  1. Atdali olu baltumus no dzeltenumiem (šajā receptē dzeltenumi netiks izmantoti). Olu baltumiem pievieno klijas, linsēklas un dilles. Visu sablendē.

  2. Uz pannas uzkarsē eļļu un sviestu. Lej omletes masu karstā pannā, nosedz to ar vāku

  3. Sasmalcini spinātus un uzkaisi tos uz omletes. Pārkaisi visu ar sāli, pipariem un nedaudz rīvētas citrona miziņas. Liec omleti uz šķīvja. Virsū izkārto laša šķēles, uzrīvē nedaudz citrona miziņas un apslaki lasi ar citrona sulu.

  4. Liec omleti uz šķīvja, saloki to uz pusēm un dekorē ar svaigiem spinātiem.