"Paelja" ar garnelēm, mīdijām un kalmāru gredzeniem

Sol&Mar
Sol&Mar
"Paelja" ar garnelēm, mīdijām un kalmāru gredzeniem image
Sarežģītība Vidēji grūti
Pagatavošana 0 min
Gatavošana 40 min

Sastāvdaļas

4 Porcijas
    • 1   gabals Sīpols
    • 1   daiviņa Ķiploks
    • 4   tējkarotes Augstākā labuma olīveļļa
    • 200   g Rīsi
    • 1   gabals Sarkanā paprika
    • 400   ml Buljons
    • 200   g Desa "Chorizo"
    • 250   g Argentīnas sarkanās garneles
    • 400   g Ēdamgliemeņu un mīdiju maisījums
    • 1   Šķipsniņa Safrāns
    • 150   g Svaigi zirnīši
    • 300   g Kalmāru gredzeni mīklā

Pagatavošana

  1. Apcep sīpolus un ķiplokus olīveļļā.

  2. Pievieno rīsus un ielej buljonu.

  3. Pievieno kubiņos sagrieztu papriku, ripiņās sagrieztu Chorizo desu, Argentīnas sarkanās garneles, ēdamgliemeņu un mīdiju maisījumu, safrānu un zirnīšus.

  4. Sautē uz lēnas uguns, līdz rīsi gatavi.

  5. Pagatavo kalmāru gredzenus mīklā un pirms pasniegšanas kārto uz pealjas.