Apcep sīpolus un ķiplokus olīveļļā.
"Paelja" ar garnelēm, mīdijām un kalmāru gredzeniem
Sastāvdaļas
4
Porcijas
-
- 1 gabals Sīpols
- 1 daiviņa Ķiploks
- 4 tējkarotes Augstākā labuma olīveļļa
- 200 g Rīsi
- 1 gabals Sarkanā paprika
- 400 ml Buljons
- 200 g Desa "Chorizo"
- 250 g Argentīnas sarkanās garneles
- 400 g Ēdamgliemeņu un mīdiju maisījums
- 1 Šķipsniņa Safrāns
- 150 g Svaigi zirnīši
- 300 g Kalmāru gredzeni mīklā
Pagatavošana
Pievieno rīsus un ielej buljonu.
Pievieno kubiņos sagrieztu papriku, ripiņās sagrieztu Chorizo desu, Argentīnas sarkanās garneles, ēdamgliemeņu un mīdiju maisījumu, safrānu un zirnīšus.
Sautē uz lēnas uguns, līdz rīsi gatavi.
Pagatavo kalmāru gredzenus mīklā un pirms pasniegšanas kārto uz pealjas.