Ciabattu saplēš gabalos, apslaka ar 80 ml olīveļļas un pannā apgrauzdē zeltaini brūnu.
Panzanella
Sastāvdaļas
4
Porcijas
-
- 120 g Maize "Ciabatta"
- 140 ml auksti spiesta olīveļļa
- 1 gabals Sarkanais sīpols
- 1 gabals Ķiploka daiviņa
- 20 ml Balzametiķis
- Sāls
- pipari
- 7 gabali Ķiršu tomāti
- 100 gabali Deluxe bifeļu piena mozzarella
- Baziliks
Pagatavošana
Smalki sagriež sīpolu un ķiploku un pievieno tiem 60 ml olīveļļas, balzametiķi, sāli un piparus, lai pagatavotu salātu mērci.
Pārgriež uz pusēm ķiršu tomātus, saplēš gabalos bifeļu piena mozzarella sieru. Sakapā baziliku.
Visas sastāvdaļas pa kārtām liek glāzē un apslaka ar pagatavoto salātu mērci