Pagatavošana
- Sagriež Čedaras sieru plānās šķēlēs. Lakšus nomazgā, nopurina sausus un rupji sagriež.
- Cāļa krūtiņas filejas noskalo ar aukstu ūdeni, nosusina un katrā filejā iegriež dziļu, garenisku iegriezumu, nepārgriežot to. Pildi cāļa krūtiņas filejās Čedaras sieru un lakšus.
- Pievieno gaļai sāli un piparus un aptin to ar šķiņķi. Pannā uzkarsē eļļu, apcep cāļa krūtiņas filejas, līdz tās no visām pusēm ir zeltaini brūnas, un liek karstumizturīgā formā.
- Burkānus nomizo, notīra, gareniski pārgriež uz pusēm vai ceturtdaļās un uz 1–2 minūtēm liek verdošā sālsūdenī. Nokāš, noskalo ar aukstu ūdeni un notecina.
- Kartupeļu kroketes Deluxe pagatavo cepeškrāsnī saskaņā ar norādījumiem uz iepakojuma. Apmēram 10 minūtes pirms gatavošanas laika beigām liek sagatavotās vistas filejas cepeškrāsnī un gatavo atlikušo laiku.
- Tikmēr pannā izkausē sviestu, pievieno burkānus un aptuveni 3 minūtes apcep ar nelielu karstumu. Pievieno sāli un piparus.
- Vistas filejas izņem no cepeškrāsns, griež šķēlēs un kārto uz šķīvjiem kopā ar kartupeļu kroketēm un burkāniem. Dekorē ar pētersīļiem.