Pildīta cāļa krūtiņas fileja ar sieru un lakšiem

Pildīta cāļa krūtiņas fileja ar sieru un lakšiem

SarežģītībaVidēji grūti
Sagatavošana10 min
Gatavošana10 min

Pagatavošana

  1. Sagriež Čedaras sieru plānās šķēlēs. Lakšus nomazgā, nopurina sausus un rupji sagriež.
  2. Cāļa krūtiņas filejas noskalo ar aukstu ūdeni, nosusina un katrā filejā iegriež dziļu, garenisku iegriezumu, nepārgriežot to. Pildi cāļa krūtiņas filejās Čedaras sieru un lakšus.
  3. Pievieno gaļai sāli un piparus un aptin to ar šķiņķi. Pannā uzkarsē eļļu, apcep cāļa krūtiņas filejas, līdz tās no visām pusēm ir zeltaini brūnas, un liek karstumizturīgā formā.
  4. Burkānus nomizo, notīra, gareniski pārgriež uz pusēm vai ceturtdaļās un uz 1–2 minūtēm liek verdošā sālsūdenī. Nokāš, noskalo ar aukstu ūdeni un notecina.
  5. Kartupeļu kroketes Deluxe pagatavo cepeškrāsnī saskaņā ar norādījumiem uz iepakojuma. Apmēram 10 minūtes pirms gatavošanas laika beigām liek sagatavotās vistas filejas cepeškrāsnī un gatavo atlikušo laiku.
  6. Tikmēr pannā izkausē sviestu, pievieno burkānus un aptuveni 3 minūtes apcep ar nelielu karstumu. Pievieno sāli un piparus.
  7. Vistas filejas izņem no cepeškrāsns, griež šķēlēs un kārto uz šķīvjiem kopā ar kartupeļu kroketēm un burkāniem. Dekorē ar pētersīļiem.

Saistītās receptes