Pagatavošana
- Nedaudz ietauko 4 trauciņus (apmēram 150 ml) un ieklāj tajos pārtikas plēvi.
- Saputo saldo krējumu līdz stingrai masai un atliek malā. Sakuļ olu dzeltenumus un cukuru bļodā, liek karsta ūdens peldē un turpina kult līdz masa kļuvusi gaisīga.
- Izņemt bļodu no ūdens (uzmanies – tā būs karsta).
- Vispirms iemaisa pistāciju krēmu, pēc tam - putukrējumu. Vienmērīgi ieliek maisījumu sagatavotajos trauciņos un pārklātus liek saldētavā, dzesēties uz vismaz 6 stundām.
- Pa to laiku sasmalcina šokolādes cepumus ar pistācijām, nomazgā zemenes, nosusina, notīra un sagriež plānās šķēlītēs. Sadala zemeņu šķēlītes uz 4 plakaniem šķīvjiem, izņem parfē no trauciņiem un noņem plēvi.
- Izkārto pa virsu zemenēm . Pārlej ar medu, virsū pārkaisa drupinātus cepumus un pistācijas. Dekorē ar piparmētrām.