"Rocky road" Lieldienu rulete

"Rocky road" Lieldienu rulete

SarežģītībaViegli
Sagatavošana40 min
Gatavošana20 min

Pagatavošana

  1. Olām atdala baltumus no dzeltenumiem.
  2. Bļodā ar olu dzeltenumiem pievieno cukuru un saputo gaišās putās. Pievieno kakao, miltus un saputo.
  3. Atsevišķi saputo olu baltumus stingrās putās. Pa daļām iecilā brūnajai masai un kārtīgi iemaisa.
  4. Mīklu izlīdzina pannā vai formā ar cepamo papīru. Cep 180 grādos 20 minūtes.
  5. Uz cepamā papīra uzkaisa kakao, uzliek virsū izcepto biskvītu ar papīru uz augšu un sarullē, uzklājot dvieli. Atstāj atdzist, tikmēr pagatavo krēmu.
  6. Bļodā liek maskarpone, saldo krējumu, vanilīna cukuru un saputo stingrā krēmā.
  7. Kad biskvīts atdzisis, ar karoti nevienmērīgi uzsmērē iebiezināto pienu. Virs tā pa visu biskvītu izsmērē balto krēmu.
  8. Sasmalcina dekorācijas un uzber uz krēma, pietaupot arī dekorēšanai. Sarullē ruleti.
  9. Ūdens peldē izkausē šokolādi. Uzlej uz ruletes un dekorē ar zemenēm un Lieldienu dekoriem.

Saistītās receptes