Pagatavošana
- Olām atdala baltumus no dzeltenumiem.
- Bļodā ar olu dzeltenumiem pievieno cukuru un saputo gaišās putās. Pievieno kakao, miltus un saputo.
- Atsevišķi saputo olu baltumus stingrās putās. Pa daļām iecilā brūnajai masai un kārtīgi iemaisa.
- Mīklu izlīdzina pannā vai formā ar cepamo papīru. Cep 180 grādos 20 minūtes.
- Uz cepamā papīra uzkaisa kakao, uzliek virsū izcepto biskvītu ar papīru uz augšu un sarullē, uzklājot dvieli. Atstāj atdzist, tikmēr pagatavo krēmu.
- Bļodā liek maskarpone, saldo krējumu, vanilīna cukuru un saputo stingrā krēmā.
- Kad biskvīts atdzisis, ar karoti nevienmērīgi uzsmērē iebiezināto pienu. Virs tā pa visu biskvītu izsmērē balto krēmu.
- Sasmalcina dekorācijas un uzber uz krēma, pietaupot arī dekorēšanai. Sarullē ruleti.
- Ūdens peldē izkausē šokolādi. Uzlej uz ruletes un dekorē ar zemenēm un Lieldienu dekoriem.