Nomizo mango un tā mīkstumu sagriez kubiņos. Samaisi to ar krējumu un pusi paciņas vaniļas cukura. Atliec malā astoņas avenes, bet pārējās saspied ar vaniļas cukuru.
Saldo kartupeļu grauzdiņš ar mango mērci un avenēm
Sastāvdaļas
4
Porcijas
-
- 0,25 Mango
- 100 g Skābais krējums
- 1 paciņa Vaniļas cukurs
- 125 g Avenes
- 240 g Saldais kartupelis
Pagatavošana
Nomizo saldo kartupeli un sagriez to nepilnu centimetru biezās šķēlēs. Grauzdē tās tosterī 3–4 reizes, līdz tās kļūst mīkstas un viegli brūnas. Apsmērē saldā kartupeļa šķēles ar mango krējumu un aveņu biezeni. Garnē ar atlikušajām avenēm un pasniedz nekavējoties.