Pagatavošana
- Katliņā uzkarsē pienu līdz tas sāk vārīties, pievieno auzu pārslas, noņem no karstuma un ļauj tām uzbriest apmēram 10 minūtes. Tikmēr pagatavo Vemondo dārzeņu frī saskaņā ar iepakojuma norādījumiem.
- Sagriež sīpolus smalki kubiņos, sajauc ar sieru, olām un izmērcētajām auzu pārslām. Pievieno sāli, piparus un kariju. No maisījuma izveido apmēram 12 nelielas kotletes.
- Uzkarsē eļļu pannā un, pa daļām cep kotletes, līdz tās kļūst zeltaini brūnas. Nosusina uz virtuves papīra dvieļa un kārto uz šķīvjiem kopā ar dārzeņu frī un kečupu. Pavasarīgākai versijai pasniedz ar svaigiem dārzeņiem un apkaisa ar pētersīļiem.