Pagatavo svaigos makaronu pēc norādēm uz iepakojuma.
Siera sacepums ar sautētiem alus sīpoliem
Sastāvdaļas
4
Porcijas
-
- 1 kg Svaigie makaroni
- 250 g Siers
- 500 g Sīpols
- 40 g Sviests
- 1 ēdamkarote Cukurs
- 200 ml Alpenfest alus
- 3 - 5 ēdamkarotes Kapāti maurloki
Pagatavošana
Kad makaroni gatavi uzrīvē sieru.
Nomizo sīpolus un sagriez plānos gredzenos. Cep sviestā līdz sīpoli vienmērīgi brūni un mīksti.
Apber ar cukuru un ļauj sīpoliem karamelizēties, maisot.
Tad uzlej alu un ļauj tam nedaudz noreducēties.
Sīpolus kārto uz makaroniem un dekorē ar kapātiem maurlokiem.