Izlobi pistācijas no čaumalām un sakapā tās. Nomazgā garšaugus, nokrati tos sausus, noplūc lapiņas un tās smalki sakapā. Samaisi garšaugus ar skābo krējumu un pistācijām (līdz vienai ēdamkarotei).
Skābais krējums ar zaļumiem un pistācijām
Sastāvdaļas
6
Porcijas
-
- 100 g Pistācijas
- Pētersīļi
- Baziliks
- Maurloki
- 2 - 3 zariņi Piparmētra
- 300 g Skābais krējums
- 1 Ķiploka daiviņa
- Pipari
- Rīvēta citrona miza
- Sāls
Pagatavošana
Notīri un ar presi izspied ķiplokus. Pievieno piparus, citrona miziņu un sāli pēc garšas. Pasniedz skābo krējumu, to pārkaisot ar atlikušajām pistācijām.