"Spaghetti Alla Putanesca"

Italiamo
Italiamo
"Spaghetti Alla Putanesca" image
Sarežģītība Viegli
Pagatavošana 0 min
Gatavošana 15 min

Sastāvdaļas

4 Porcijas
    • 1   gabals Sīpols
    • 2   daiviņas Ķiploki
    • 350   g Tomātu mērce
    • 30   g Anšovu filejas olīveļļā
    • 30   g Kaperi
    • 3   ēdamkarotes Melnās olīvas bez kauliņiem
    • 1   ēdamkarote Sakapāts čili pipars
    • 500   g Spaghetti
    • 40   g Rīvēts cietais siers "Pecorino" vai "Parmiggiano Reggiano"
    • 3   ēdamkarotes Olīveļļa
    • 3   zariņi Oregano
    •   Sāls un pipari

Pagatavošana

  1. Sagriez sīpolus un ķiplokus un apcep olīveļļā, līdz tie kļūst caurspīdīgi.

  2. Pievieno tomātu mērci, sasmalcinātus anšovus, kaperus un sagrieztas olīvas.

  3. Bagātīgi apkaisi ar sāli un sasmalcinātiem čili pipariem.

  4. Tikmēr novāri Spaghetti pēc instrukcijas uz iepakojuma un sajauc ar mērci.

  5. Pirms pasniegšanas uzkaisi rīvētu cieto sieru un svaigu oregano.