Bageti gareniski sagriež uz pusēm, apziež ar sviestu un iepriekš līdz 200 °C sakarsētā cepeškrāsnī grauzdē 10 minūtes, līdz tā kļūst kraukšķīga. Izņem, apziež ar pesto un sagriež gabalos.
Svētku vakariņu plate
Sastāvdaļas
4
Personas
-
- 1 gabals Bagete
- 50 g Sviests
- 1 glāze Pesto
- 200 g Deluxe Cheddar siers
- 200 g pildīts Brie Deluxe mīkstais siers
- 100 g Deluxe salami desa
- 100 g Deluxe Prosciutto San Daniele vītināta gaļa
- 1 glāze Kornišons
- 1 buntīte Redīsi
- 1 glāze Artišoku serde
- Baziliks
Pagatavošana
Nomazgā redīsus. Čedaras sieru sagriež kubiņos un izvieto platē kopā ar pildīto Brie sieru, salami desu, vītinātu gaļu.
Papildina ar kornišoniem, redīsiem un artišoku serdēm un pasniedz kopā ar apgrauzdēto maizi.