Olām pievieno pienu, vaniļas cukuru, pusi kļavu sīrupa un sakuļ.
Sviesta kruasānu “maizes pudiņš” ar krēmsieru, svaigām ogām un putukrējumu
Sastāvdaļas
4
Porcijas
-
- 4 gabali Olas
- 200 ml Piens
- 2 paciņas Vaniļas cukurs
- 6 - 8 gabali Kruasāns
- 200 g Ievārījums
- 200 g Krēmsiers
- 80 g Sviests
- 200 g Svaigas ogas
- 200 ml Saldais krējums
- 1 ēdamkarote Pūdercukurs
- 3 ēdamkarotes Kļavu sīrups
Pagatavošana
Kruasānus pārgriež uz pusēm, pa daļām izmērcē olā un kārto cepamajā traukā.
Brīvās vietas un stūrīšus aizpilda ar krēmsieru un ievārījumu.
Pārlej atlikušo olu masu, vietām pārliek sviesta pikas, pārlej ar kļavu sīrupu un liek krāsnī 185 ºC temperatūrā uz apmēram 25 minūtēm.
Saldajam krējumam pievieno pavisam mazliet cukura un uzputo. Sacepumu pasniedz ar putukrējumu un svaigām ogām.