Sviesta kruasānu “maizes pudiņš” ar krēmsieru, svaigām ogām un putukrējumu

Sviesta kruasānu “maizes pudiņš” ar krēmsieru, svaigām ogām un putukrējumu  image
Sarežģītība Viegli
Pagatavošana 0 min
Gatavošana 45 min

Sastāvdaļas

4 Porcijas
    • 4   gabali Olas
    • 200   ml Piens
    • 2   paciņas Vaniļas cukurs
    • 6   - 8   gabali Kruasāns
    • 200   g Ievārījums
    • 200   g Krēmsiers
    • 80   g Sviests
    • 200   g Svaigas ogas
    • 200   ml Saldais krējums
    • 1   ēdamkarote Pūdercukurs
    • 3   ēdamkarotes Kļavu sīrups

Pagatavošana

  1. Olām pievieno pienu, vaniļas cukuru, pusi kļavu sīrupa un sakuļ.

  2. Kruasānus pārgriež uz pusēm, pa daļām izmērcē olā un kārto cepamajā traukā.

  3. Brīvās vietas un stūrīšus aizpilda ar krēmsieru un ievārījumu.

  4. Pārlej atlikušo olu masu, vietām pārliek sviesta pikas, pārlej ar kļavu sīrupu un liek krāsnī 185 ºC temperatūrā uz apmēram 25 minūtēm.

  5. Saldajam krējumam pievieno pavisam mazliet cukura un uzputo. Sacepumu pasniedz ar putukrējumu un svaigām ogām.