Tarte ar tomātiem un kazas sieru

Duc De Coeur
Duc De Coeur
Tarte ar tomātiem un kazas sieru image
Sarežģītība Vidēji grūti
Pagatavošana 0 min
Gatavošana 45 min

Sastāvdaļas

1 Tarte
    • 260   g Milti
    • 125   g Sviests
    • 4   gabali Olas
    • 4   gabali Tomāti
    • 200   ml Saldais krējums
    • 4   ēdamkarotes Garšaugu pesto "Duc de Coeur Provence"
    • 200   g Kazas siers
    • 4   zariņi Svaigs timiāns
    •   Sāls un pipari

Pagatavošana

  1. Miltus, šķipsniņu sāls, sarīvētu, aukstu sviestu, 1 olu un 2-3 ēdamkarotes auksta ūdens samīci mīklā. Ietin pārtikas plēvē un atdzesē ledusskapī apmēram 30 minūtes.

  2. Tikmēr pildījumam nomazgā tomātus, sadali tos ceturtdaļas, izņem sēkliņas un sagriez nelielos kubiņos. Pievino šķipsniņu sāls. Saputo saldo krējumu ar olām un iemaisi tomātus.

  3. Mīklu izrullē un veido vienu lielu tarti vai vairākas mazas, pēc izvēles. Kad mīkla ieklāta formā, to ar dakšu sadursta un uz pamatnes izsmērē garšaugu pesto. Pamatnes vairākas reizes sadursta ar dakšiņu.

  4. Tomātu maisījumu lej veidnēs un pārkaisa ar sadrupinātu kazas sieru. Cep uzkarsētā cepeškrāsnī 180 °C apmēram 10-15 minūtes, ļauj atdzist un pasniedz, dekorētu ar svaigu timiānu. Bon Appétit!