Trīskāršās šokolādes vienkārši pagatavojams braunijs ar saldējumu

Trīskāršās šokolādes vienkārši pagatavojams braunijs ar saldējumu

SarežģītībaVidēji grūti
Gatavošana60 min

Pagatavošana

  1. Ūdens peldē liek kausēties sviestu un 2 veidu šokolādes – tumšo un piena. Maisa, līdz viss izkusis.
  2. Atliek malā sagrieztus 3 gabaliņus no katras šokolādes – balto, tumšo un piena.
  3. Bļodā iesit olas, pievieno cukuru un sakuļ ar mikseri. Tām pievieno izkausēto šokolādi ar sviestu. Samaisa. Tad pievieno miltus, izsijājot tos caur sietu. Samaisa.
  4. Masu liek cepamajā traukā un uzber pa virsu sagriezto šokolādi. Liek cepties 175 ºC temperatūrā aptuveni 20 minūtes.
  5. Kad braunijs izcepies, to pasniedz ar saldējumu.

Saistītās receptes