Pagatavošana
- Tunci atkausē istabas temperatūrā.
- Kartupeļus nomizo, nomazgā un vāra apmēram 20 minūtes verdošā sālsūdenī. Gurķus nomazgā, nomizo un ar mizotāju rīku gareniski sagriež plānās strēmelēs. Tomātus nomazgā un sagriež četrās daļās.
- Gurķus un tomātus iemarinē ar sāli, pipariem, sezama sēklām, etiķi un 2 ēdamkarotēm eļļas.
- Koriandru nomazgā, nosusina, rupji sasmalcina un iemaisa gurķu salātos.
- Sviestu un pienu uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai.
- Kartupeļus nokāš, pievieno piena maisījumu un ar kartupeļu stampu saspaida. Iejauc vasabi un pievieno sāli.
- Uzkarsē 2 ēdamkarotes eļļas lielā pannā. Steikus apkaisa ar sāli un cep karstā pannā aptuveni 2 minūtes no katras puses. Izkārto visu uz šķīvjiem un dekorē ar krabju čipsiem.