Pagatavošana
- Izmantojot 20 cm diametra kūkas gredzenu, izgriež pamatnes – tā, lai katra šķēle būtu vienāda izmēra.
- Pildījumam ieliekam Nutella burciņu katlā ar karstu ūdeni, lai krēms kļūtu viegli uzsmērējams. Virtuves kombainā samaisa maskarponi un krējumu, līdz iegūst viendabīgu masu. Pievieno šķipsniņu cukura, sāli, nedaudz vaniļas un karoti krējuma stingrībai. Saputo, līdz izveidojas mākoņiem līdzīga konsistence. Sasmalcinām šokolādes olas mazos gabaliņos un pievienojam tās maskarpones krēmam. Ieliekam Straciatella krēmu dekorēšanas maisiņā.
- Katras kūkas pamatnei uzklāj bagātīgu Nutella kārtu un ¾ Straciatella krēma ar lieliem punktiem abām pamatnēm un novieto tās vienu virs otras. Virsū liek pēdējo pamatni un ap malām dekorē ar atlikušo krēmu. Tad liek kūku uz 1 stundu ledusskapī un tikmēr sagatavo dekorācijas.
- Dekorēšanai ūdens peldē izkausē balto šokolādi, plānā kārtā izklāj uz cepamā papīra, dekorē ar krāsainu cukura dekoru un liek ledusskapī sastingt. Noņem papīru no šokolādes olām un sagatavo dažas piparmētru lapiņas. Izņem kūku no ledusskapja, sastingušo balto šokolādi salauž lielos gabalos un izmanto to kūkas dekorēšanai kopā ar šokolādes olām.