Veģetārā bļoda Āzijas gaumē

Japanese Style
Japanese Style
Veģetārā bļoda Āzijas gaumē image
Sarežģītība Viegli
Pagatavošana 0 min
Gatavošana 30 min

Sastāvdaļas

4 Porcijas
    • 200   g Rīsi
    • 50   g Indijas rieksti
    • 2   saujas Spināti
    • 1   gabals Vitasia Japanese Style "Nori" jūras zāļu loksne
    • 50   g Vitasia Japanese Style sojas pupiņas "Edamame"
    • 1   gabals Mango
    • 400   g Tofu
    • 1   sauja Loki
    • 50   g Vitasia Japanese Style "Wakame" jūras zāles
  • Mērce

    • 1   tējkarote Zemesriekstu sviests
    • 2   tējkarotes Saldā čili mērce
    • 2   tējkarotes Sojas mērce
    • 1   gabals Laims
    • 1   tējkarote Sezama eļļa

Pagatavošana

  1. Rīsus gatavo pēc norādījumiem uz iepakojuma.

  2. Edamame pupiņas aplej ar karstu ūdeni, lai tās atkūst. Sagriez tofu nelielos kubiņos un apcep uz pannas līdz gabaliņi kļūst zeltaini brūni. Indijas riekstus nedaudz pannā apgrauzdē. Mango nomizo un sagriez plānās šķēlītēs. Lokus sakapā. Nori lapas sagriez mazākos gabalos.

  3. Vispirms seklā bļodā liec rīsus un tad kārto tofu, pupiņas, mango, spinātus, riekstus. Dekorē ar lokiem un nori lapu gabaliņiem. Pasniedz ar mērci.

  4. Mērcei sajauc nelielā trauciņā zemesriekstu sviestu, saldā čilī mērci, sojas mērci, laima sulu un sezama sēklu eļļu.