Visas receptes
Kārtot pēc
- Piedevas
31 receptes
Kārtot pēc
-
-
Grilētu persiku un cepta bekona salāti ar Rukolu, svaigu gurķi, riekstiem, mellenēm un “balsamico” mērci
-
“Saag paneer” ar fetas spinātiem un fetas sieru
-
Cepti ziedkāpostu steiki ar koriandru
-
Pavasara salāti ar tvaicētu vistas fileju, redīsiem un avokado sinepju–krējuma mērcē
-
Pikantais turku zirņu un tomātu sautējums ar ceptu olu un zaļumiem
-
Lēcu un krāsnī ceptu tomātu salāti ar rukolas pesto
-
Krāsnī ceptu burkānu un fetas siera salāti ar cepta bekona, medus un sinepju vinegreta mērci
-
Melones salāti ar "Burrata" sieru
-
Grilēti bumbieri ar parmezāna kraukšķiem un "Jamón Serrano" šķiņķi
-
Sparģeļu salāti
-
Kuskusa salāti ar jāņogām un pistācijām
-
Avokado un gurķu salāti ar prošuto
-
Panzanella
-
Antipasta
-
Svētku vakariņu plate
-
Maizes salāti "Panzanella"
-
Humusa bļoda ar dārzeņiem un augļu un dārzeņu kokteili
-
Klasiskie grieķu salāti
-
Banānmaize
-
Salāti ar zemenēm un avokado
-
Ar pūdēto sieru pildīti šampinjoni
-
Siļķe ar tomātiem un sīpoliem
-
Uz restēm cepts maigi ass biezpiena siers
-
Portugāles kukurūzas maize
-
Melleņu čatnijs
-
Burkānu un turku zirņu salāti
-
Grilēts baklažānu kārtojums uz tomātu karpačo
-
Krāsainie salāti ar mazajām grieķu nūdelēm
-
Kaprēze salāti ar garšaugu mērci
-
Pupiņu salāti ar olu