Visas receptes
Kārtot pēc
- Gaļa
49 receptes
Kārtot pēc
-
-
Liellopa medaljoni Velingtona gaumē
-
"Big Mac" kesadiljas ar marinētu gurķi un kausētu sieru
-
Vistas šašliks Āzijas marinādē ar pikantajiem rīvētu burkānu salātiem
-
Grilētu persiku un cepta bekona salāti ar Rukolu, svaigu gurķi, riekstiem, mellenēm un “balsamico” mērci
-
Grilētas cūkgaļas šašliks ar Argentīnas Chimichurri mērci
-
Siltie pieneņu lapu salāti itāļu gaumē ar ķiploku, čili un grilētu liellopa steiku sviesta mērci
-
Grila marināde mājputnu gaļai
-
Grila marināde cūkgaļai
-
Grila marināde liellopa gaļai
-
“BLT” vraps ar krēmsieru, avokado un pikanto rozā mērci
-
Tvaicētas vistas salāti ar kukurūzas salsu un Čedaras sieru meksikāņu gaumē
-
Pavasara salāti ar tvaicētu vistas fileju, redīsiem un avokado sinepju–krējuma mērcē
-
Sulīgā vista kārtainajā mīklā ar sēņu "Duxelle" un rukolas un cietā siera salātiem
-
Krāsnī ceptu burkānu un fetas siera salāti ar cepta bekona, medus un sinepju vinegreta mērci
-
Liellopu filejas steiks ar pupiņām, riekstu kraukšķi un kartupeļu kroketēm
-
Grilēti bumbieri ar parmezāna kraukšķiem un "Jamón Serrano" šķiņķi
-
Mājas burgers ar cūkgaļu
-
Liellopa filejas steika tartars
-
Gaļas bumbiņas ar dārzeņiem
-
Cepta gaļa ar kartupeļiem un garšaugu mērci
-
Tītara filejas šašliks koriandra marinādē
-
Liellopu gaļas iesmiņi tako garšvielās
-
Cūkgaļas ribiņas Āzijas marinādē
-
Liellopu stroganovs ar sēnēm un kartupeļu biezeni
-
Liellopa gaļas burgers ar karamelizētu sīpolu mērci
-
Toskānas stila pikanti krēmīgā pasta ar mazo vistas fileju un saulē kaltētiem tomātiem
-
Liellopa un kale salāti ar laima mērci
-
Antipasta
-
Spāņu omlete tortilla ar turku zirņiem un vīnā sautētu "Chorizo" desu
-
Tostada ar plucināto cūkgaļu
-
Ceptas nūdeles ar kraukšķīgu pīli
-
Dārzeņu zupa ar frikadelēm
-
Chili con Carne
-
Cūkas stilbs ar kāpostiem
-
Dārzeņu laiviņas ar vistas un rīsu pildījumu