Visas receptes
Kārtot pēc
- Augļi un dārzeņi
36 receptes
Kārtot pēc
-
-
Gārsas un svaigu gurķu “Panzanella” ar mīksti vārītu olu un saldskābu olīveļļas vinegretu
-
“BLT” vraps ar krēmsieru, avokado un pikanto rozā mērci
-
Cepti ziedkāpostu steiki ar koriandru
-
Pavasara salāti ar tvaicētu vistas fileju, redīsiem un avokado sinepju–krējuma mērcē
-
Pikantais turku zirņu un tomātu sautējums ar ceptu olu un zaļumiem
-
Lēcu un krāsnī ceptu tomātu salāti ar rukolas pesto
-
Plaucēta ola ar avokado salātiem un Holandes mērci
-
Krāsnī ceptu burkānu un fetas siera salāti ar cepta bekona, medus un sinepju vinegreta mērci
-
Melones salāti ar "Burrata" sieru
-
Zemeņu un ābolu smūtijs
-
Sparģeļu salāti
-
Falafels ar kāpostu salātiem un jogurtu
-
Avokado un gurķu salāti ar prošuto
-
Mannas biezputra
-
Grilēta kukurūza ar vegan gaļu un avokado majonēzi
-
Kartupeļi ar biezpienu vai tofu
-
Humusa bļoda ar dārzeņiem un augļu un dārzeņu kokteili
-
Klasiskie grieķu salāti
-
Brokastu granola
-
Auzu pārslu putra ar kokosriekstu pienu un banāniem
-
Salāti ar zemenēm un avokado
-
Cukīni un burkānu plāceņi
-
Zaļie torteloni ar brokoļiem un rukolu
-
Saldo kartupeļu grauzdiņš ar mango mērci un avenēm
-
Saldo kartupeļu grauzdiņš ar avokado un paprikas salsas mērci
-
Grilēts olīvu plācenis
-
Melleņu čatnijs
-
Burkānu un turku zirņu salāti
-
Turku zirņu zupa ar spinātiem un tomātiem
-
Jogurta deserts ar augļiem
-
Grilēts baklažānu kārtojums uz tomātu karpačo
-
Grilētas aprikozes filo mīklā
-
Augļu bļodiņa ar auzu pārslām
-
Karija dārzeņi ar ceptu olu
-
Kaprēze salāti ar garšaugu mērci