Uzkarsētā eļļā apcep lielos gabalos sagrieztu sīpolu. Kad sīpoli kļūst mīksti, apkaisi tos ar sāli, pipariem un brūno cukuru un vēl mazliet apcep, līdz sīpoli kļūst zeltaini brūni.
Ar pūdēto sieru pildīti šampinjoni
Sastāvdaļas
2
Porcijas
-
- 400 g Šampinjoni
- 1 Sīpols
- 3 Ķiploku daiviņas
- 20 g Brūnais cukurs
- 80 g Zilie sieri
- 80 g Cietais siers
- Eļļa
- Sāls
- Pipari
Pagatavošana
Sagatavo šampinjonus ar nogrieztiem kātiņiem. Iekšā liec sīpolu pildījumu, pārkaisi ar sasmalcinātu ķiploku un pipariem. Uzber virsū cieto sieru un uz katras sēnes liec pa vienam gabaliņam pūdētā siera.
Cep uz uzkarsēta grila, līdz šampinjoni ir apcepti un siers izkūst.