Nomazgā aprikozes, izņem kauliņus un sagriez tās kubiņos. Notīri ogas, nomazgā un notecini tās no liekā šķidruma. Ja nepieciešams, sagriez lielākās ogas gabaliņos. Pēc tam nomizo un sagriez banānus kubiņos. Saliec augļus četrās bļodiņās. Izspied apelsīnu un apslaki augļus ar pusi izspiestās sulas.
Augļu bļodiņa ar auzu pārslām
Sastāvdaļas
4
Porcijas
-
- 500 g Aprikozes
- 250 g Jauktas ogas
- 2 Banāns
- 1 Apelsīns
- 300 g Grieķu jogurts
- 2 paciņas Vaniļas cukurs
- 80 g Auzu pārslas
Pagatavošana
Sajauc jogurtu ar vaniļas cukuru un atlikušo sulu pārlej augļiem. Uz pannas bez taukvielām apmēram 3 minūtes apgrauzdē auzu pārslas, līdz tās ir gaiši brūnas. Sadali auzu pārslas pa bļodiņām un pasniedz nekavējoties.