Augļu bļodiņa ar auzu pārslām

Augļu bļodiņa ar auzu pārslām image
Sarežģītība Viegli
Pagatavošana 0 min
Gatavošana 20 min

Sastāvdaļas

4 Porcijas
    • 500   g Aprikozes
    • 250   g Jauktas ogas
    • 2   Banāns
    • 1   Apelsīns
    • 300   g Grieķu jogurts
    • 2   paciņas Vaniļas cukurs
    • 80   g Auzu pārslas

Pagatavošana

  1. Nomazgā aprikozes, izņem kauliņus un sagriez tās kubiņos. Notīri ogas, nomazgā un notecini tās no liekā šķidruma. Ja nepieciešams, sagriez lielākās ogas gabaliņos. Pēc tam nomizo un sagriez banānus kubiņos. Saliec augļus četrās bļodiņās. Izspied apelsīnu un apslaki augļus ar pusi izspiestās sulas.

  2. Sajauc jogurtu ar vaniļas cukuru un atlikušo sulu pārlej augļiem. Uz pannas bez taukvielām apmēram 3 minūtes apgrauzdē auzu pārslas, līdz tās ir gaiši brūnas. Sadali auzu pārslas pa bļodiņām un pasniedz nekavējoties.