Ceptas nūdeles ar kraukšķīgu pīli

Vitasia
Vitasia
Ceptas nūdeles ar kraukšķīgu pīli image
Sarežģītība Vidēji grūti
Pagatavošana 0 min
Gatavošana 50 min

Sastāvdaļas

4 Porcijas
    • 4   iepakojumi Āzijas pīle
    • 1   iepakojums "Chow Mein" nūdeles
    • 1   buntīte Maurloki
    • 4   gabali Jaunie sīpoli ar lociņiem
    • 2   ēdamkarotes Saulespuķu eļļa
    •   Sojas mērce
    •   "Sriracha" mērce
    • 4   iepakojumi Āzijas pīle
    • 1   iepakojums "Chow Mein" nūdeles
    • 1   buntīte Maurloki
    • 4   gabali Jaunie sīpoli ar lociņiem
    • 2   ēdamkarotes Saulespuķu eļļa
    •   Sojas mērce
    •   "Sriracha" mērce

Pagatavošana

  1. Saldētās pīles bez dārzeņiem liek sacepuma veidnē un cep karstā cepeškrāsnī saskaņā ar norādījumiem uz iepakojuma, līdz tās kļūst kraukšķīgas.

  2. Vāra nūdeles verdošā, sālītā ūdenī saskaņā ar norādījumiem uz iepakojuma.

  3. Nomazgā jaunos sīpolus ar lociņiem un sagriež mazos gredzenos.

  4. Rupji sasmalcina maurlokus.

  5. Uzkarsē eļļu lielā pannā vai vok pannā. Apcep tajā jaunos sīpolus ar lociņiem un dārzeņus apmēram minūti.

  6. Pievieno nokāstās nūdeles un pārlej ar sojas mērci.

  7. Sagriež pīles krūtiņu un pasniedz ar nūdelēm.

  8. Pievieno Sirracha mērci pēc garšas un beigās pārkaisa ar maurlokiem.

  9. Saldētās pīles bez dārzeņiem liek sacepuma veidnē un cep karstā cepeškrāsnī saskaņā ar norādījumiem uz iepakojuma, līdz tās kļūst kraukšķīgas.

  10. Vāra nūdeles verdošā, sālītā ūdenī saskaņā ar norādījumiem uz iepakojuma.

  11. Nomazgā jaunos sīpolus ar lociņiem un sagriež mazos gredzenos.

  12. Rupji sasmalcina maurlokus.

  13. Uzkarsē eļļu lielā pannā vai vok pannā. Apcep tajā jaunos sīpolus ar lociņiem un dārzeņus apmēram minūti.

  14. Pievieno nokāstās nūdeles un pārlej ar sojas mērci.

  15. Sagriež pīles krūtiņu un pasniedz ar nūdelēm.

  16. Pievieno Sirracha mērci pēc garšas un beigās pārkaisa ar maurlokiem.