Cepts sendvičs

Cepts sendvičs image
Sarežģītība Viegli
Pagatavošana 0 min
Gatavošana 20 min

Sastāvdaļas

4 Porcijas
    • 1   Maize
    • 3   ēdamkarotes Sviests
    • 2   Tomāti
    • 100   g Bekons
    • 4   šķēles Siers "Gouda"
    •   Pipari

Pagatavošana

  1. Sagriez maizi šķēlēs, apsmērē tās ar 2 ēdamkarotēm sviesta vai apslaki ar 2 ēdamkarotēm eļļas. Tomātus notīri un sagriez šķēlītēs.

  2. Šķērseniski uz pusēm pārgriez bekonu un apcep to pannā 2-3 minūtes, līdz tas kļūst kraukšķīgs. Maizes šķēles ar sauso pusi uz leju apcep karstā pannā 1minūti. Apgriez tās un cep vēl 1-2 minūtes. Noņem apvalku "Gouda" siera šķēlēm un pārgriez tās uz pusēm.

  3. Pusei maizes šķēļu uzliec bekonu un tomātus, uzkaisi piparus. Pēc tam sarīvē sieru un pārkaisi pāri, tad katrai maizes šķēlei uzliec otru šķēli. Atlikušo sviestu vai eļļu ieliec pannā. Ievieto sendvičus pannā un nosegtiem ļauj tiem ievilkties uz izslēgtas plīts 2-3minūtes, līdz izkūst siers. Pasniedz nekavējoties.