Itāļu tīteņi “Involtini” ar cukīni

Itāļu tīteņi “Involtini” ar cukīni image
Sarežģītība Viegli
Pagatavošana 0 min
Gatavošana 30 min

Sastāvdaļas

6 Porcijas
    • 0,5   Cukini
    • 800   g Vistas šnicele
    •   Sāls
    •   Pipari
    •   Rīvēta citrona miza
    • 6   šķēles Parmas šķiņķis

Pagatavošana

  1. Iemērc iesmus ūdenī. Nomazgā cukīni un sagriez to gareniski plānās šķēlītēs. Nomazgā vistas gaļu, nosusini to un novieto blakus uz dēļa. Uzliec vistas gaļai pārgrieztu saldēšanas maisiņu un uzmanīgi klapē to plakanāku.

  2. Kad maisiņš noņemts, šniceli no abām pusēm apkaisi ar sāli, pipariem un citrona miziņu. Uzliec šnicelei virsū cukīni un Parmas šķiņķi, pēc tam visu sarullē. Katru rulli sagriez 3–4 gliemežveida ripās un uzspraud uz iesmiem. Cep tos grozot uz karsta grila apmēram 8–10 minūtes, līdz tie ir gatavi.