Nomizo arbūzu. Ja nepieciešams, izņem tā sēklas, bet mīkstumu sagriez kubiņos. Nomazgā ķiršus un notecini lieko ūdeni. Garnēšanai domātos 50 g noliec vēsumā, bet pārējos pārgriez uz pusēm un izņem kauliņus. Nomazgā persikus, izņem kauliņus un sagriez persikus kubiņos.
Jogurta deserts ar augļiem
Sastāvdaļas
5
Porcijas
-
- 500 g Arbūzi
- 250 g Ķirši
- 200 g Persiki
- 100 g Cepums
- 1 - 2 ēdamkarotes Apelsīnu sula
- 500 g Bezpiedevu jogurts
- 2 ēdamkarotes Medus
Pagatavošana
Madeleines cepumus vai mafinus sagriez šķēlēs un izkārto bļodā vai porciju traukos. Apslaki visu ar apelsīnu sulu un izkārto augļus.
Samaisi jogurtu ar medu vai ievārījumu un pārlej pāri augļiem. Ļauj visam ievilkties ledusskapī vismaz 1 stundu. Pirms pasniegšanas garnē ar atlikušajiem ķiršiem.