Jogurta deserts ar augļiem

Jogurta deserts ar augļiem image
Sarežģītība Viegli
Pagatavošana 0 min
Gatavošana 20 min

Sastāvdaļas

5 Porcijas
    • 500   g Arbūzi
    • 250   g Ķirši
    • 200   g Persiki
    • 100   g Cepums
    • 1   - 2   ēdamkarotes Apelsīnu sula
    • 500   g Bezpiedevu jogurts
    • 2   ēdamkarotes Medus

Pagatavošana

  1. Nomizo arbūzu. Ja nepieciešams, izņem tā sēklas, bet mīkstumu sagriez kubiņos. Nomazgā ķiršus un notecini lieko ūdeni. Garnēšanai domātos 50 g noliec vēsumā, bet pārējos pārgriez uz pusēm un izņem kauliņus. Nomazgā persikus, izņem kauliņus un sagriez persikus kubiņos.

  2. Madeleines cepumus vai mafinus sagriez šķēlēs un izkārto bļodā vai porciju traukos. Apslaki visu ar apelsīnu sulu un izkārto augļus.

  3. Samaisi jogurtu ar medu vai ievārījumu un pārlej pāri augļiem. Ļauj visam ievilkties ledusskapī vismaz 1 stundu. Pirms pasniegšanas garnē ar atlikušajiem ķiršiem.