Nomizo ingveru, sīpolu un ķiplokus. Pēc gaumes izņem vai atstāj čili sēklas. Sīpolu sagriež smalkos kubiņos, pārējos dārzeņus smalki sasmalcina.
“Saag paneer” ar fetas spinātiem un fetas sieru
Sastāvdaļas
4
Porcijas
-
- 1 gabals Sīpols
- 3 - 4 daiviņas Ķiploki
- 1 gabals Sarkanais čilī pipars
- 1 gabals Ingvers
- 1 paciņa Karija garšviela
- 400 ml Saldais krējums
- 2 paciņas Spināti
- 1 paciņa Fetas siers
Pagatavošana
Katliņā augu eļļā (vai sviestā) apcep sīpolus, pēc tam pievieno ingveru, tad ķiplokus un čili. Mazliet pasautē, ja rauj klāt, var pievienot nedaudz ūdens.
Pievieno karija garšvielas, apmaisa un pasautē. Pievieno pusi saldā krējuma un pa daļām spinātus, līdz tie sasautēti.
Fetas sieru sagriež kubiņos.
Pievieno atlikušo saldo krējumu un fetas sieru, vienmērīgi samaisa un pasniedz.