“Saag paneer” ar fetas spinātiem un fetas sieru

“Saag paneer” ar fetas spinātiem un fetas sieru image
Sarežģītība Viegli
Pagatavošana 0 min
Gatavošana 40 min

Sastāvdaļas

4 Porcijas
    • 1   gabals Sīpols
    • 3   - 4   daiviņas Ķiploki
    • 1   gabals Sarkanais čilī pipars
    • 1   gabals Ingvers
    • 1   paciņa Karija garšviela
    • 400   ml Saldais krējums
    • 2   paciņas Spināti
    • 1   paciņa Fetas siers

Pagatavošana

  1. Nomizo ingveru, sīpolu un ķiplokus. Pēc gaumes izņem vai atstāj čili sēklas. Sīpolu sagriež smalkos kubiņos, pārējos dārzeņus smalki sasmalcina.

  2. Katliņā augu eļļā (vai sviestā) apcep sīpolus, pēc tam pievieno ingveru, tad ķiplokus un čili. Mazliet pasautē, ja rauj klāt, var pievienot nedaudz ūdens.

  3. Pievieno karija garšvielas, apmaisa un pasautē. Pievieno pusi saldā krējuma un pa daļām spinātus, līdz tie sasautēti.

  4. Fetas sieru sagriež kubiņos.

  5. Pievieno atlikušo saldo krējumu un fetas sieru, vienmērīgi samaisa un pasniedz.