Tostada ar plucināto cūkgaļu

El Tequito
El Tequito
Tostada ar plucināto cūkgaļu image
Sarežģītība Viegli
Pagatavošana 0 min
Gatavošana 45 min

Sastāvdaļas

4 Porcijas
    • 1   iepakojums Plucinātā asā cūkgaļa
    • 8   zariņi Koriandrs
    • 0,5   gabali Sīpols
    • 300   g Tomāti
    • 1   gabals Avokado
    • 0,5   gabali Laims
    •   Sāls
    • 4   gabali Vrapi
    • 125   g Svaigais siers
    • 4   ēdamkarotes Jalapeño šķēlēs
    • 100   g Rīvēts siers

Pagatavošana

  1. Pagatavo plucināto cūkgaļu pēc norādījumiem uz iepakojuma.

  2. Gatavo salsu. Sakapā koriandru, smalkos kubiņos sagriez sīpolus, sagriez sīpolus 4 daļās, izņem sēklas un sagriez smalkos gabaliņos, tāpat smalkos kubiņos sagriez avokado, sajauc visu kopā, pievieno laima sulu un sāli.

  3. Saplucini gatavo cūkgaļu.

  4. Liec tortillu uz uzsildītas pannas, sildi apmēram 30 sekundes, apgriez un uzsmērē apmēram 30 g svaigā siera.

  5. Izklāj apmēram ¼ no cūkgaļas, Jalapeño piparus, salsu, visu apber ar aptuveni 25 g rīvēta siera un apmēram minūti karsē pannā zem vāka, lai siers nedaudz pakūst.

  6. Pasniedz ar kapātu koriandru.