Tvaicētas vistas salāti ar kukurūzas salsu un Čedaras sieru meksikāņu gaumē

Tvaicētas vistas salāti ar kukurūzas salsu un Čedaras sieru meksikāņu gaumē image
Sarežģītība Viegli
Pagatavošana 0 min
Gatavošana 40 min

Sastāvdaļas

4 Porcijas
    • 400   g Mazās vistas filejas
    • 2   bundžas Konservēta kukurūza
    • 1   ēdamkarote Majonēze
    • 1   daiviņa Ķiploks
    • 1   gabals Baltais sīpols
    • 1   gabals Laima sula
    • 1   buntīte Svaiga kinza
    • 100   g Čederas siers
    • 1   tējkarote Malts kumīns
    • 1   tējkarote Paprikas pulveris
    • 1   tējkarote Asais un pikantais garšvielu maisījums
    • 1   tējkarote Sāls
    • 2   - 3   ēdamkarotes Olīveļļa
    • 2   ēdamkarotes Marinēti halapenjo pipari
    • 1   ēdamkarote Cukurs

Pagatavošana

  1. Vistas filejām pievieno pikanto garšvielu maisījumu, 1 tējkaroti sāls un olīveļļu un istabas temperatūrā marinē vismaz 20–30 minūtes.

  2. Sīpolu un ķiploku nomizo. Sīpolu smalki sagriež, ķiploka daiviņu sarīvē. Marinētos halapenjo piparus un kinzu smalki sakapā. Pievieno laima sulu, cukuru, paprikas pulveri un maltu kumīnu, sajauc un noliek malā.

  3. Kukurūzu liek sietā un noskalo ar aukstu ūdeni, Čedaras sieru sarīvē. Kukurūzu liek lielā bļodā, pievieno sieru.

  4. Vistas filejas cep pannā uz vidējas uguns 2–3 minūtes no katras puses, noņem no karstuma un ļauj atdzist.

  5. Vistas filejas sagriež un kopā ar salsu pievieno kukurūzai. Pievieno majonēzi un labi visu samaisa. Var pagatavot iepriekšējā dienā, lai garšas labi savelkas.