Zaļie torteloni ar brokoļiem un rukolu

Italiamo
Italiamo
Zaļie torteloni ar brokoļiem un rukolu image
Sarežģītība Viegli
Pagatavošana 0 min
Gatavošana 15 min

Sastāvdaļas

4 Porcijas
    • 1   kg Brokolis
    • 800   g Torteloni
    • 200   g Svaigais siers ar zaļumiem
    • 150   g Bezpiedevu jogurts
    •   Sāls
    •   Pipari
    • 0,5   Citrona sula
    • 0,5   Rīvēta citrona miza
    • 100   g Rukola
    • 60   g Parmezāna siers

Pagatavošana

  1. Nomazgā un sadali brokoļus. Vāri tos verdošā sālsūdenī 7–8 minūtes. Pēc tam pievieno torteloni un vāri saskaņā ar instrukciju uz to iepakojuma.

  2. Pa to laiku samaisi svaigo sieru ar jogurtu, pievieno piparus, citrona miziņu un nedaudz sāls pēc garšas. Pielej aptuveni vienu kausiņu ūdens, kurā vārījās torteloni. Nomazgā rukolu, nosusini to un saplucini.

  3. Nokās brokoļus un makaronus, notecini un sajauc ar svaigā siera mērci. Ieliec tajā rukolu un pasniedz ar pārkaisītu parmezānu.