Nomazgā un sadali brokoļus. Vāri tos verdošā sālsūdenī 7–8 minūtes. Pēc tam pievieno torteloni un vāri saskaņā ar instrukciju uz to iepakojuma.
Zaļie torteloni ar brokoļiem un rukolu
Sastāvdaļas
4
Porcijas
-
- 1 kg Brokolis
- 800 g Torteloni
- 200 g Svaigais siers ar zaļumiem
- 150 g Bezpiedevu jogurts
- Sāls
- Pipari
- 0,5 Citrona sula
- 0,5 Rīvēta citrona miza
- 100 g Rukola
- 60 g Parmezāna siers
Pagatavošana
Pa to laiku samaisi svaigo sieru ar jogurtu, pievieno piparus, citrona miziņu un nedaudz sāls pēc garšas. Pielej aptuveni vienu kausiņu ūdens, kurā vārījās torteloni. Nomazgā rukolu, nosusini to un saplucini.
Nokās brokoļus un makaronus, notecini un sajauc ar svaigā siera mērci. Ieliec tajā rukolu un pasniedz ar pārkaisītu parmezānu.