Nomazgā tomātus, nomizo gurķi un visu sagriez šķēlītēs. Nomizo sīpolu un sagriez to smalkos gredzenos. Visu izkārto uz šķīvja. Notecini mocarellu, sagriez to šķēlītēs un izkārto uz šķīvja.
Kaprēze salāti ar garšaugu mērci
Sastāvdaļas
4
Porcijas
-
- 700 g Plūmju tomāti
- 0,5 Gurķis
- Sarkanie sīpoli
- 2 bumbiņas Mocarella
- Jaukti garšaugi
- 4 ēdamkarotes Olīveļļa
- 1 - 2 ēdamkarotes Laimu sula
- Sāls
- Pipari
- Cukurs
- 25 g Ciedru rieksti
Pagatavošana
Nomazgā garšaugus, nokrati lieko ūdeni, noplūc lapiņas un tās smalki sakapā. Pēc garšas pievieno eļļu, laima sulu, sāli, piparus un cukuru. Apslaki kaprēze salātus ar pagatavoto mērci un apkaisi ar ciedru riekstiem.