Kaprēze salāti ar garšaugu mērci

Kaprēze salāti ar garšaugu mērci image
Sarežģītība Viegli
Pagatavošana 0 min
Gatavošana 15 min

Sastāvdaļas

4 Porcijas
    • 700   g Plūmju tomāti
    • 0,5   Gurķis
    •   Sarkanie sīpoli
    • 2   bumbiņas Mocarella
    •   Jaukti garšaugi
    • 4   ēdamkarotes Olīveļļa
    • 1   - 2   ēdamkarotes Laimu sula
    •   Sāls
    •   Pipari
    •   Cukurs
    • 25   g Ciedru rieksti

Pagatavošana

  1. Nomazgā tomātus, nomizo gurķi un visu sagriez šķēlītēs. Nomizo sīpolu un sagriez to smalkos gredzenos. Visu izkārto uz šķīvja. Notecini mocarellu, sagriez to šķēlītēs un izkārto uz šķīvja.

  2. Nomazgā garšaugus, nokrati lieko ūdeni, noplūc lapiņas un tās smalki sakapā. Pēc garšas pievieno eļļu, laima sulu, sāli, piparus un cukuru. Apslaki kaprēze salātus ar pagatavoto mērci un apkaisi ar ciedru riekstiem.