Pamatēdieni
97 receptes
-
“Saag paneer” ar fetas spinātiem un fetas sieru
-
“BLT” vraps ar krēmsieru, avokado un pikanto rozā mērci
-
Tvaicētas vistas salāti ar kukurūzas salsu un Čedaras sieru meksikāņu gaumē
-
Cepti ziedkāpostu steiki ar koriandru
-
Pavasara salāti ar tvaicētu vistas fileju, redīsiem un avokado sinepju–krējuma mērcē
-
Sulīgā vista kārtainajā mīklā ar sēņu "Duxelle" un rukolas un cietā siera salātiem
-
Pikantais turku zirņu un tomātu sautējums ar ceptu olu un zaļumiem
-
Lēcu un krāsnī ceptu tomātu salāti ar rukolas pesto
-
Kukurūzas un kartupeļu čauders ar jūras veltēm un seleriju
-
Krāsnī cepta dorada ingvera marinādē ar pikanto spinātu biezeni un kraukšķīgiem sīpolu gredzeniem
-
Veģetārā bļoda Āzijas gaumē
-
Liellopu filejas steiks ar pupiņām, riekstu kraukšķi un kartupeļu kroketēm
-
Tīģerganeles pikantajā tomātu mērcē ar makaroniem
-
Tarte ar tomātiem un kazas sieru
-
Ratatujs ar tunča steiku
-
Sparģeļu salāti
-
Mājas burgers ar cūkgaļu
-
Lēcu kotletes
-
Kuskusa salāti ar jāņogām un pistācijām
-
Gaļas bumbiņas ar dārzeņiem
-
Tomātu krēmzupa ar garšaugiem
-
Lēcu dāls ar rīsiem
-
Griķu salāti ar bietēm un kazas sieru
-
Cepta gaļa ar kartupeļiem un garšaugu mērci
-
Tītara filejas šašliks koriandra marinādē
-
Liellopu gaļas iesmiņi tako garšvielās
-
Varavīksnes foreļu filejas Vidusjūras garšās
-
Cūkgaļas ribiņas Āzijas marinādē
-
Liellopu stroganovs ar sēnēm un kartupeļu biezeni
-
Pasta ar vistu ceptu sēņu un lēni gatavotu ķiploku krējuma mērcē
-
Makaroni ar sēņu mērci
-
Liellopa gaļas burgers ar karamelizētu sīpolu mērci
-
Lazanja ar mocarellu un saulē kaltētiem tomātiem
-
Ķirbju biezzupa ar kokosriekstu pienu
-
Toskānas stila pikanti krēmīgā pasta ar mazo vistas fileju un saulē kaltētiem tomātiem
-
Grilēta kukurūza ar vegan gaļu un avokado majonēzi